Krone Plus Logo

Cooking tips from an expert

Elisabeth Grabmer: “The right twist” for dumplings

Nachrichten
15.10.2024 13:00

Everyone likes them, but making them yourself requires a bit of know-how: dumplings are all the rage and are even a culinary hit at Christmas. Top chef Elisabeth Grabmer from the Waldschänke in Grieskirchen has recreated the best recipes for a new cookbook and gives tips on how to succeed in the "Krone". 

"I cooked my first dumpling as a child," smiles Elisabeth Grabmer, top chef and head chef at the Waldschänke in Grieskirchen. "I come from the Mühlviertel region and grew up with the typical flour dumplings." Boiled potatoes are "pressed" through the press, seasoned, mixed with flour, formed into dumplings and cooked in smoked soup.

Krone Plus LogoWeiterlesen mit Krone+
Paywall Skeleton
Loading...
00:00 / 00:00
Abspielen
Schließen
Aufklappen
kein Artikelbild
Loading...
Vorige 10 Sekunden
Zum Vorigen Wechseln
Abspielen
Zum Nächsten Wechseln
Nächste 10 Sekunden
00:00
00:00
1.0x Geschwindigkeit
Loading
Kommentare

Willkommen in unserer Community! Eingehende Beiträge werden geprüft und anschließend veröffentlicht. Bitte achten Sie auf Einhaltung unserer Netiquette und AGB. Für ausführliche Diskussionen steht Ihnen ebenso das krone.at-Forum zur Verfügung. Hier können Sie das Community-Team via unserer Melde- und Abhilfestelle kontaktieren.

Krone Plus Logo
Mit Krone+ mitdiskutieren
Erhalten Sie Zugang zu allen Kommentaren und diskutieren Sie mit über die wichtigsten Themen.
Kostenlose Spiele
Vorteilswelt