Recipe of the week

Does vegan orange panna cotta taste good?

Nachrichten
10.04.2024 15:00

Patissier Sarah Jahn has the answer in this issue. Coconut milk is the magic word and this vegan dessert is impossible to resist - simply delicious! And because Sarah loves coconut, there's also an Italian classic with grated coconut.

Coconut and orange panna cotta (vegan)
 Ingredients: 400 ml canned coconut milk, 45 ml maple syrup, 1 tsp agar agar, 1 tsp vanilla extract or fresh vanilla
 Ingredients Berry sauce:  2 oranges, 2 tbsp maple syrup, orange zest 
Decoration: Fresh mint and coconut chips 
Preparation:  Place all the ingredients for the coconut panna cotta in a pan and bring to the boil, simmer for approx. 3-4 minutes, stirring constantly. Then pour into dessert glasses and chill. In the meantime, reduce the orange fillets with the maple syrup and orange zest and season to taste. When the coconut panna cotta has set, arrange the orange fillets on top. Decorate with a mint leaf and coconut chips. 

(Bild: krone.tv/peter Max)

Coconut tiramisu 
Ingredients: 200g wholemeal sponge, 300g mascarpone, 80g cream, 100ml coffee, a little powdered sugar to taste, grated coconut and cocoa for sprinkling
Preparation:  Mix the mascarpone with the cream and season with powdered  sugar. Dip the sponge fingers in coffee and layer alternately with the cream in a small baking dish. Finally, sprinkle with cocoa and grated coconut. 

Loading...
00:00 / 00:00
Abspielen
Schließen
Aufklappen
kein Artikelbild
Loading...
Vorige 10 Sekunden
Zum Vorigen Wechseln
Abspielen
Zum Nächsten Wechseln
Nächste 10 Sekunden
00:00
00:00
1.0x Geschwindigkeit
Loading
Kommentare

Da dieser Artikel älter als 18 Monate ist, ist zum jetzigen Zeitpunkt kein Kommentieren mehr möglich.

Wir laden Sie ein, bei einer aktuelleren themenrelevanten Story mitzudiskutieren: Themenübersicht.

Bei Fragen können Sie sich gern an das Community-Team per Mail an forum@krone.at wenden.

Kostenlose Spiele
Vorteilswelt